Προβλέψεις, https://thenewsgr.com/

Εpwτικές Προβλέψεις της Τρίτης!! Παλιοί Έpwτες «Φουντώνουν» Ξαφνικά για Αυτά τα ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός;

Η αισθησιακή, μυστηριώδης, αλλά και καχύποπτη Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Απρόσμενα γεγονότα ταράζουν τα εpwτικά νερά για κάποια ζώδια.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης 24 / 7

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές πράξεις, στόχος σας θα είναι να ασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Εσείς που έχετε χωρίσει θα διεκδικήσετε επανασύνδεση. Αν κάνετε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας, η απάντησή του θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Τα λόγια σας θα είναι ήρεμα, θα απελευθερωθείτε συναισθηματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη β0μβα για Power of Love: ΔEN το Περιμέναμε!! «Όταν Eκλειναν οι Kάμερες στο Σπίτι, οι παίκτες…»

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ελεγχόμενο θα είναι το πείσμα σας, δεν θα υπάρξει διάθεση για εκνευρισμούς και κόντρες. Αρκετά διαλλακτικοί θα είστε με το ταίρι σας, γεγονός που θα σας φέρει συνεννόηση και άμεση λύση προβλημάτων. Η θερμή σας στάση θα αποτρέψει τις εντάσεις στις ερωτικές σας επαφές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν όμορφα χωρίς κάποια αρνητική κατάληξη. Ένα πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στην ερωτική πλευρά της ζωής σας, αν είστε ερωτικά μόνοι μην το απορρίψετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι,η όψη της ημέρας θα βγάλει την συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναζητήσετε σταθερότητα και ερωτική ισορροπία. Σήμερα θα έχετε έντονη την διάθεση να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε, να διατηρήσετε και όχι να ρισκάρετε. Από μόνοι σας θα περάσετε σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά να προσκολληθεί επάνω σας. Τυχαία συνάντηση θα ανοίξει προοπτική αποκατάστασης σχέσεων με ερωτικό πρόσωπο, που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν λήξει άδοξα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς, στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις, με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, να λύσετε παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε τις επαφές σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα σας δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσετε σταθερή σχέση σε γερές βάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ξεχάστε ΟΛΑ Όσα Ξέρατε!! Αυτά Eίναι τα 10 Ζευγάρια του ζωδιακού, που Eχουν Απόλυτη χημεία

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας κάνει ήρεμους, ερωτικούς και ιδιαιτέρως συγκαταβατικούς. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε, με στόχο να κλείσουν εμπόδια, να λυθούν παρεξηγήσεις. Προσοχή σε αισθήματα παθολογικής ζήλειας, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τον καχύποπτο τρόπο σκέψης.Όσοι από εσάς είστε σε φάση χωρισμού, ανατρεπτικό γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο της καρδιάς σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί. Ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι τρυφερή, πρόθυμοι να συμπαρασταθείτε και να κατανοήσετε. Ένα καθοριστικό ραντεβού και μια έντονη ερωτική συζήτηση, θα σας βοηθήσουν να δείτε με ερωτικό μάτι πρόσωπο, που ως τώρα το βλέπατε μόνο φιλικά. Δεν αποκλείεται μέσα από μια φιλική σχέση να αναπτυχτεί έρωτας που θα καταλήξει σε μακροχρόνιο δεσμό.Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα έχετε την διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία, σε περίπτωση χωρισμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική ισορροπία. Η σημερινή όψη, δυνατή θα κάνει τη διαίσθησή σας, η αντίληψη σας θα είναι ιδιαιτέρως κοφτερή. Μια συνάντηση-έκπληξη θα σας φέρει όμορφες ερωτικές αναστατώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκλειψη στον Καρκίνο: Ο Κώστας Λεφάκης Προειδοποιεί! Μεγάλη Τύχη σε Εpwτικά-Οικονομικά γι’ Αυτά τα ζώδια

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να αντιληφθείτε σωστά. Η στάση σας θα διαλλακτική και συναισθηματικά προσιτή, στοιχεία που θα κάνει εύκολη και επιτυχημένη την επικοινωνία σας. Κλείνουν διαφωνίες και συγκρούσεις, έρχεται λύση σε ένα ερωτικό σας θέμα. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας και υπάρχει κλίμα θυμού ή έντασης, τώρα συμφιλιώνεστε, βρίσκετε την χρυσή οδό και συνεχίζετε σε σταθερή πορεία.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα συνειδητοποιημένη θα είναι η στάση σας, με έντονη την διάθεση να αποδείξετε πως δεν φοβάστε τις δεσμευτικές καταστάσεις. Εσείς οι χωρισμένοι, επιθυμία σας θα είναι η επανένωση και η αποκατάσταση. Την ερωτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο, που εδώ και καιρό περιμένει από εσάς το πράσινο φως για να δράσει. Θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, στις δικές αποφάσεις θα στηριχτεί η πορεία των συναντήσεων που θα προκύψουν.Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σταθερότητα στις ερωτικές σας σχέσεις. Θα διακατέχεστε από ευαισθησία και κατανόηση, με αποτέλεσμα τα τερματίσουν οι εγωιστικές διαφωνίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να περάσετε σε οριστικές δεσμεύσεις με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Προχωρήστε άφοβα, στις προτάσεις που σκέπτεστε να κάνετε δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα αναζητήσετε σταθερότητα, ασφάλεια και συναισθηματική προστασία. Αυτή την φορά θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις και μελλοντικές βλέψεις, δίνοντας τέλος σε μετεωρισμούς και μελλοντικές αβεβαιότητες. Ουσιαστικά θα προσπαθήσετε να βάλετε συναισθηματικές βάσεις με στόχο την σταθερή πορεία και όχι τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύς, σήμερα θα λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις, δεν θα έχετε διάθεση να εμπλακείτε σε διαφωνίες, στόχος σας θα είναι να επουλωθούν οι ψυχικές πληγές και όχι να δημιουργηθούν νέες. Οι ερωτικές σας συνομιλίες θα είναι ευχάριστες και αρκετά θερμές, με το ταίρι σας θα υπάρξει συνεννόηση, θα δοθούν υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Εμπιστευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια…

loading…