16χρονη Πέ8ανε ξαφνικά από Καρδιακό στην Παραλία! Ο Λόγος, KΑΤΙ που υπάρχει σε ΟΛΑ τα Περίπτερα

Όλες οι προσπάθειες με τεχνητή αναπνοή και η ιατρική βοήθεια ήταν μάταιες.

Kανείς δε μπορεί να το πιστέψει πως η άτυχη 16χρονη κοπέλα πέ8ανε από αυτό το πράγμα.

Κανείς δεν πίστευε όμως ότι οι διακοπές τους θα εξελισσόταν έτσι…Όλα  έγιναν το καλοκαίρι του 2014, όταν η Lanna Hamann ταξίδεψε στο Μεξικό για διακοπές με φίλους και τους γονείς τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ο Κώστας Λεφάκης Προειδοποιεί για Ιούλιο!! Ανέλπιστη Τύχη σε Αισθηματικά-Οικονομικά για τα παρακάτω ζώδια

Μια μέρα, ενώ ήταν ξαπλωμένη στην παραλία, η Lanna έπαθε ξαφνικά καρδιακό επεισόδιο. Όλες οι προσπάθειες με τεχνητή αναπνοή και η ιατρική βοήθεια ήταν μάταιες. Πέ8ανε το ίδιο βράδυ.

Αρχικά, ο 8άνατος της ήταν ένα μυστήριο. Η Lanna ήταν ένα υγιές, χαρούμενο κορίτσι: μια αθλήτρια που της άρεσε να είναι δραστήρια.Ήταν πολύ καλή στο σοφτμπολ και δεν είχε προβλήματα υγείας. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα πέθαινε με τέτοιο τρόπο.

Αφότου επεξεργάστηκε τα νέα στο κεφάλι της, η μητέρα της Lanna, η Kris, μίλησε για κάτι σοκαριστικό: την ημέρα του θανάτου της, η Lanna δεν είχε πιει καθόλου νερό.

Αντί γι’αυτό, λίγο πριν το μοιραίο καρδιακό επεισόδιο είχε πιει το ενεργειακό ποτό Red Bull. Ο ειδικός καρδιολόγος Jack Wolfson επιβεβαίωσε το προαίσθημα της Kris. Η Lanna έπινε συχνά ενεργειακά ποτά. Ήταν στην κυριολεξία εθισμένη σε αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ξύπνησε με Φρικτούς Πόνους και δεν Μπορούσε να ανοίξει τα Μάτια της! Της Κόπηκε η Ανάσα, όταν οι Γιατροί της είπαν τον λόγο

Η πολλή καφεΐνη και ζάχαρη, τα δύο κύρια συστατικά των δημοφιλών αυτών ροφημάτων, μπορεί να αποβούν επικίνδυνα σε μεγάλες ποσότητες, ακόμα και για υγιείς ανθρώπους όπως η Lanna.“Υπάρχουν ιατρικές αποδείξεις ότι αυτά τα πράγματα προκαλούν ζημιά. Προκαλούν αλλαγές στον καρδιακό παλμό και έχουν αντίκτυπο στην πίεση”, είπε ο Wolfson.

Η Kris, λέει, ότι ο τραγικός 8άνατος της κόρης της θα μπορούσε να είχε συμβεί παντού και στον οποιονδήποτε. Ελπίζει ότι η ιστορία της θα βοηθήσει να αποτραπούν παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τα Άστρα Mίλησαν!! Αυτά τα Ζώδια έχουν την Απόλυτη χημεία στο κpεβάτι! Δεν φαντάζεστε το 3o Ζευγάρι…

Ο πρόωρος 8άνατος της Lanna θα μπορούσε να πετύχει κάτι θετικό αν εμπνεύσει τους άλλους να προσέξουν περισσότερο τις διατροφικές τους συνήθειες…. πηγή

loading…